Hotelski tekstil linen

Linen.si

Linen.si je blagovna znamka podjetja Plus 1 d.o.o., ki se že več kot 20 let ukvarja s proizvodnjo in prodajo hotelskega in gostinskega tekstila ter tekstila za dom. V vseh teh letih delovanja smo stkali neprecenljiva sodelovanja s priznanimi dobavitelji s tega področja, kar se odraža tudi v kakovosti naših izdelkov. 

Naša ponudba zajema vrhunsko posteljnino in brisače, pralne na 90C, kopalne plašče, visoko kakovostne prte, nadprte in papirnate serviete ter druge izdelke, na katere prisegajo tudi naši najbolj znani hotelirji, gostinci in drugi nastavitveni objekti, kot npr.:  Hit hoteli, Posestvo Brdo, Vila Podvin, Hiša Franko, Wud hotel Ljubljana in številni drugi.

Naše stranke so tudi vsi ostali poslovni objekti, ki pri svojem delu uporabljajo tovrstne izdelke, in sicer številni kozmetični in frizerski saloni, wellness centri, medicinske ordinacije. Med njimi so Kozmetični salon in savne Fanči, Sense wellness Ljubljana, Vodno mesto Atlantis, Maha center za integrativno medicino idr.

Z blagovno znamko Linen.si želimo profesionalno ponudbo približati tudi posameznikom, da lahko v njih uživate tudi v udobju svojega doma.

Za vas izbiramo vrhunske tekstilne izdelke, primerne za uporabo v vašem domu ali v specializiranih poslovnih objektih.

Zakaj izbrati naše izdelke?

Vrhunski tekstilni izdelki za vaš dom

Profesionalni tekstilni izdelki sedaj na voljo tudi za vaš dom. Prepustite se udobju izbranih tkanin posteljnega, kopalniškega ali dekorativnega programa.

Ponudba za poslovne stranke - B2B

Poslovnim strankam, ki imajo zahteve po večjih količinah, posebnih dimenzijah ali personalizaciji izdelkov, pripravimo posebne ponudbe. Vsa povpraševanja sprejemamo na prodaja@linen.si

Že več kot 20 let

Ljubezen do tekstila se pri nas prenaša iz generacije v generacijo. S svojimi dobavitelji in strankami vzdržujemo pristne in srčne odnose, ki se odražajo v dolgoročnih sodelovanjih.  

Košarica zapri